Secondary Adv

Keto jane destinacionet me te mira per ta qe duan natyren

Share on Google+

Zakonisht kompanitë e udhëtimeve mbulojnë një listë të vendeve më të mira për tu vizituar. Nëse ju jeni një njeri, i cili thjesht pëlqen të shikojë pamjet e mrekullueshme natyrore dhe kafshët ekzotike, atëherë më poshtë po ju listojmë disa vende që duhet ti shtoni në listën tuaj të udhëtimeve. Ato janë:

 

1. Alberta, Kanada

 

2. Qyteti i humbur, Kolumbi

 

3. Charleston, Karolina e Jugut

 

4. Fjordet norvegjeze

 

5. Parku Kombëtar Yosemite, Kaliforni 

 

6. Angel Falls, Venezuelë


Me te lexuarat ne Inovacion