Secondary Adv

Parqet me te bukur ne Europe

Share on Google+

Europa është një nga destinacionet turistike më popullore në planet. Aty atraksionet janë të pafundme. Rezervat e saj natyrore dhe zonat rurale janë me të vërtetë mbresëlënëse.

 

Më poshtë po ju listojmë disa nga parqet më të bukur në Europë. Ata janë:

 

1. Parku në Budapest, Hungari

 

2. Drottningholm Slott në Stokholm, Suedi

 

3. Parku El Retiro, Madrid, Spanjë

 

4. Parku Hyde në Londër, Angli

 

5. Jardin du Luxembourg, Paris, Francë 

 

6. Parku Phoenix në Dublin, Irlandë

 

7. Parku Tiergarten, Berlin, Gjermani 

8. Villa Borghese, Romë, Itali

 

9. Vondelpark në Amsterdam, Holandë 

 

10. Parc Guell në Barcelonë, Spanjë


Me te lexuarat ne Inovacion