Secondary Adv

Kamera Light L16 me 16 fokuse te ndryshme

Share on Google+

Kamera Light L16 është një mrekulli inxhinierike. Kjo kamera është e aftë për të krijuar imazhe që janë më të mëdha dhe me cilësi më të lartë se sa rezultatet e kamerave individuale. 

 

kamera Light L16 është e ndërtuar prej 16 module imazhi nga lloje  të ndryshme smartfonësh, secili i lidhur me kujdes pas një copë qelqi, dhe i përdor ato në lidhje me njëra tjetrën për të krijuar fotografi të cilat janë më të mëdha dhe me një pamje më të mirë se sa rezultatet të cilat një kamera normale mund të japë. Ajo e bën të gjithë këtë në një aparat i cili është dy ose tre herë më i trashë, por jo aq i gjerë sa, një mini iPad, diçka që në fakt përshtatet në pak xhepa dhe është mjaft i lehtë për tu mbajtur në çantë. Pika e forte e cila shet këtë kamera që kushton 2,000 dollarë, është  që në një aparat të vetëm janë të integruara kamera të ndryshme. 

Në një nivel shumë  të lartë, kjo është përvoja e përdorimit të L16. Me një kalim të gishtit të madh mbi ekranin me prekje prej 5 inçësh, shpejt mund të zmadhoni nga një perspektivë 28mm me kënd të gjerë në një pikëpamje telefonike prej 150mm. 16 modulet -kamera secili kanë sensorin e tyre të imazhit dhe lente, duke mbuluar secila gjatësi të ndryshme fokusi. Ka pesë module me kënd të gjerë 28mm, pesë mesatare 70mm dhe gjashtë me këndin e një telefoni 150mm. Dallimi i madh midis këtij aparati dhe telefonave është se L16 stimulon të gjitha gjatësitë e fokusit në mes 28mm, 70mm dhe 150mm duke kombinuar të dhënat nga modulet e shumta të kamerës. Pra, në vend të zmadhimit digjital të imazhit28mm, e bën atë të duket sikur është shkrepur në 40mm. 

  

Kjo është gjithashtu arsyeja pse cilësia e imazheve të L16 mund të jetë një nivel më i lartë se ai i një aparati të vetëm smartphone. Rezultatet e L16 janë më të mëdha se shuma e pjesëve të saj fizike, të gjitha në sajë të disa programeve vërtetë të mençura. 


Më të lexuarat në Inovacion