Secondary Adv

Klimathermika - Panairi nderkombetar Klima-Ngrohja-Uji dhe Energjia, 26 -28 Mars 2015

Share on Google+

  

 

Në një periudhë ku teknologjia përparon në fushat e ngrohjes-ftohjes-furnizimit me ujë dhe energjisë, krijimi i një panairi të specializuar është e domosdoshme.

 


Panairi Ndërkombëtar Klimathermika Klima-Ngrohja-Uji dhe Energjia është një fakt dhe realizohet paralelisht me Panairin e 4rt Ndërkombëtar Ndërtime Shqipëri në Pallatin e Kongreseve në Tiranë nga 26 deri më 28 Mars 2015 www.panairindertime.al.
Kompania organizatore me organizimin e shkëlqyer të këtij panairi të specializuar ka vizionin e instalimit të saj, të transmetimit të njohurive dhe teknologjisë tek publiku i specializuar i Shqipërisë por edhe të vendeve fqinje.

 


Kategoritë pjesmarrëse ne Klimathermika
Ngrohja: Nrohje ekonomike – Oxhaqe energjike – Furra djegje me pellet. Sisteme ngrohje dyshemeje dhe muri, kaloriferë, kaldaja, furra djegieje pelet, qarkullues, bolier, depozita, oxhaqe, tuba oxhaku, barriera ajri, filtra, tubacione, pajisje e aksesorë, pjesë këmbimi, vegla, sisteme automatizimi.
Κlimatizimi: Njësi qëndrore klimatizimi, klimatizatorë muri, dyshemeje, tavani, barriera ajri, ngrohës ajri, sisteme ujitjeje mjegull, tubacione,  rotorë helika, lëngje ftohës, jonizues, pajisje e aksesorë, pjesë këmbimi, vegla, sisteme automatizimi.
Furnizimi me ujë: Sisteme përpunimi uji, depozita, pajisje presioni, pompa, bateri, sisteme hidraulike dhe kanalizimi, filtra, tubacione, pajisje e aksesorë, pjesë këmbimi, vegla, sisteme automatizimi, tregti.

 


Ventilim: Makineri e pajisje ventilimi qëndror dhe shtëpiak, ventilatorë shfryrës, tubacione ventilimi, tubacione nxjerrëse të tymit, rotorë helika, ngrohës ajri, sisteme nxjerrëse të tymit, grila, kapakë muri me grila, filtra, tubacione e pajisje, pjesë këmbimi, vegla, sisteme automatizimi, tregti.
Frigoriferë industrialë: Sisteme frigoriferike, dhoma frigoriferike, njësi frigoriferike, barriera ajri, motorë, kondensatorë, ventilatorë aksialë, tubacione, pajisje, pjesë këmbimi, vegla.


Gaz natyror/ gaz i lëngët: Aplikime shtëpiake dhe profesionale, depozita, kaldaja, furra djegieje, bolier, tubacione, pajisje e aksesorë, pjesë këmbimi, vegla, sisteme automatizimi.


Biomasa: Rrjet manaxhimi, njësi djegieje, pajisje e aksesorë, sisteme automatizimi.
Gjeotermi: Sisteme gjeotermike, pompa ngrohëse, kolektorë, tregti, shërbime.
Energji diellore: Sisteme diellore, panele diellore klasike, tjegulla çatie, kolektorë, sisteme automatizimi, tregti.
Burime të rinovueshme të energjisë: Turbina ajri, automatike, hibride, sisteme të ndërlidhura, karikuesa,  konverters, kaldaja biokarburanti, sisteme gjeongrohjeje, ngrohës dhe pompa ngrohjeje, sisteme fotovoltaike, panele, kuti siguresash, tubacione dhe pajisje, pjesë këmbimi, vegla, sisteme automatizimi, tregti.

 


Fotovoltaike: Panele, kuti siguresash, tubacione, pajisje, pjesë këmbimi, vegla, sisteme automatizimi, tregti.
Përmirësim energjik i ndërtesave: Biomaza, sisteme diellore energjike, kursim energjie, automjete elektrike- hibride, sisteme diellore pasive, sisteme fotovoltaike, tregti dhe shërbime.
Neutralizim i kripërave: Sisteme neutralizimi kripërash, dejonizues, dizentifikim uji, pajisje rrezatimi ultravjollcë, ozonatorë, klorinatorë, zbutës uji, pompa, pajisje presioni, filtra, tubacione, pajisje, pjesë këmbimi, vegla, sisteme autoamizimi, tregti, shërbime.


Ditët dhe orari i hapjes së panairit Klimathermika:
E Enjte 26/3 2015 nga 10:00 deri 14:00 dhe nga 17:00 deri 21:00
E Premte 27/3 2015 nga 10:00 deri 14:00 dhe nga 17:00 deri 21:00
E Shtunë 28/3 2015 nga 10:00 deri 14:00 dhe nga 17:00 deri 21:00

Informacione te Klimathermika:
Emri: NEW GENESIS Shpk
Cel. Albania: +355 69 87 18 426
Cel. Greece: +30 210 97 64 118
Email: info@newgenesis.gr
Web: www.newgenesis.gr


Më të lexuarat