Secondary Adv

Kaos ne Kuvend, miratohen Pr.buxheti dhe paketa fiskale per vitin 2024

Mes tymueseve, karrigeve pirg dhe gardës gardh para podiumit, PS miratoi projektligjin më të rëndësishëm atë të pr/buxhetit 2024.

 

Seanca ka zgjatur më pak se 5 minuta për shkak të skenarit të kaosit që deputetët mbështetës të Sali Berishës zbatuan në seancë parlamentare për të mos lejuar zhvillimin normal.

 

Miratohet në parim me 73 vota pro Pr/buxheti 2024

Miratohet në parim me 73 vota pro ligji për akcizat

Miratohet në parim me 73 vota pro ligjet për taksat

Miratohet në parim me 73 vota pro ligji për Tatimet dhe TVSH./Burimi: Shqiptarja.com


Më të lexuarat