Secondary Adv

Hapet kantieri per ndertimin e Fakultetit te Studimeve Profesionale ne Durres

Një godinë e re për Fakultetin për Studimet Profesionale do të hapet në Universitetin ‘Aleksandër Moisiu’ në Durrës.

 

Kryeministri Edi Rama ka nxjerrë pamjet nga hapja e kantierit.

 

Aktualisht, po investohet për ngritjen e një hapësire me 45 auditorë, 15 laboratorë, salla konferencash, terrene sportive dhe ambiente për 1700 studentë dhe 80 pedagogë e staf akademik.

 

'Mirëmëngjes dhe me hapjen e kantierit për ndërtimin e Fakultetit të Studimeve Profesionale në Universitetin “Aleksandër Moisiu” në Durrës,

 

ku po investohet për ngritjen e një hapësire me 45 auditorë, 15 laboratorë, salla konferencash, terrene sportive dhe ambiente për 1700 studentë dhe 80 pedagogë e staf akademik, ju uroj një ditë të mbarë.'- shkruan Rama./Burimi: Shqiptarja.com


Më të lexuarat