Secondary Adv

Trendet e divaneve per 2020

Share on Google+

Blerja e një divani të ri ndonjëherë mund të jetë një detyrë e vështirë, me kaq shumë stile, pëlhura dhe ngjyra për të zgjedhur.   

 

Por, për fat të mirë, procesi nuk ka nevojë të jetë i vështirë kur ju ofrohen njohuri nga ekspertë të arredimit të brendshëm për tendencat më të mëdha të divaneve për vitin 2020. Velvet është një pëlhurë e fortë dhe mjaft popullore ndërsa kalojmë në vitin 2020, dhe tani është më praktike se kurrë. Me ngjyra të theksuara, tendenca lidhet gjithnjë e më shumë me natyrën, duke u përkulur drejt ngjyrës blu të theksuar dhe ngjyrës së gjelbër të myshkut, ndërsa ka edhe një kthim të toneve tokësore, si bezhë dhe ndryshk. 

 

Nëse dëshironi një arredim më të guximshëm, ngjyrat janë akoma të ngrohta dhe tërheqëse, duke i bërë jehonë erëzave të natyrës si  piperi dhe shafrani i artë. Kur bëhet fjalë për detaje dhe forma, linjat e lakimit moderne-retro dhe glamurore janë të lakuara, ndërsa në skajin e kundërt vjen një estetikë e papërpunuar, organike dhe e parafinuar. 

 


Më të lexuarat