Secondary Adv

Milwaukee dhe Albaelettrica organizojne per here te pare ne Shqiperi, BIG RED TOUR 2020

Share on Google+

🔴 Big Red Tour është një mundësi unike për të testuar dhe për t'u njohur me të gjitha produktet ekskluzive Milwaukee, ekskluzivitet i Albaelettrica në Shqipëri dhe që do të sjellë për të parën herë në Tiranë, kamionin e kuq Milwaukee, pjesë e një rrugëtimi të gjatë në shumë kryeqytete të Evropës Lindore.
Ekspertët Milwaukee do të prezantojnë për publikun shqiptar gamën e veglave dhe aksesorëve me teknologji novative dhe performancë të lartë, duke nxjerrë në pah të gjitha vlerat e tyre dhe duke u fokusuar te nevojat e profesionistëve të çdo lloj industrie.

 

🔴 Big Red Tour në Shqipëri është pjesë e një projekti ndërkombëtar me të cilën Milwaukee në bashkëpunim me distributorin ekskluziv, në këtë rast Albaelettrica, vizitojnë me kamionin e tyre ekspozues shumë vende të Evropës Lindore duke prezantuar dhe testuar superioritetin e teknologjisë Milwaukee kundrejt markave të tjera konkuruese.

EJA. SHIKO. PROVO.

Përfito nga oferta speciale Big Red Tour!
🏷 Çdo produkt Milwaukee -30%
🎁 Përfito dhurata për çdo blerj në event


Më të lexuarat