Secondary Adv

Nike sjell atletet me Google Assistant

Share on Google+

Duke qenë se lidhja e kepucëve është ndonjëherë e bezdisshme për ju, Nike tani do ju lejojë ti lidhni ato duke përdorur zërin tuaj.

 

Atletet e basketbollit Adapt BB të firmës janë të dizajnuara me një sistem lidhës të energjisë që aktivizohet duke shtypur një buton në këpucë, por tani asistenti virtual i Google mund ta bëjë atë për ju.

Google ka shtuar aftësitë 'Hej, Google' në aplikacionin Nike Adapt, duke i lejuar bartësit të shprehin nevojën e tyre vetëm duke folur në smartphone-in e tyre. Aftësia është pjesë e një nisje më të madhe për Google, i cili shton asistentin virtual në 30 aplikacione të palëve të treta duke përfshirë Twitter, Spotify dhe MyFitnessPal. 

Atletet prej 400 dollarësh të Nike janë projektuar me një sistem të ndërprerjes së energjisë që përdoruesit e kontrollojnë duke shtypur butona në anën e këpucës ose në aplikacionin shoqërues, aplikacioni Nike Apt. Këpuca ka motorë të integruar dhe shqisat e ingranazheve të trenit të që zbulojnë kur këmba ka nevojë për tension dhe do të rregullohen në përputhje me rrethanat për ta mbajtur atë të qetë.

Me prekje manuale ose duke përdorur aplikacionin Nike Adapt në një smartphone, lojtarët mund të fusin cilësime të ndryshme përshtatjeje në varësi të momenteve të ndryshme të një loje, 'ndau Nike në një deklaratë. Tani, përdoruesit thjesht flasin në smartphone-in e tyre Android dhe thonë 'Hej Google, lidh këpucët e mia' dhe teknologjia merr përsipër veprimin.

Dhe kur të jeni gati të hiqni Nike, thjesht thoni 'Hej Google, liro këpucët e mia me Nike Adapt.' Për të përdorur aplikacionin e mbështetur nga Google, përdoruesit thjesht duhet të ndezin çdo buton në anën e një këpuce. Asistenti virtual tani mbështetet nga Twitter, Snapchat, MyFitnessPal, Discord, Nike Run Club dhe më shumë.


Më të lexuarat