Secondary Adv

10 smartphonet me te mire per 2020

Share on Google+

Telefonat më të mirë kanë kamera të shkëlqyera, performancën që ju nevojitet për të kryer shumë detyra dhe qëndrueshmërinë për të zgjatur gjithë ditën.  

 

Dhe me të katër modelet e iPhone 12 tani në shitje, ka pasur një tronditje të madhe në listën tonë. Por ka edhe mjaft telefona të mrekullueshëm Android që bëjnë përshtypje në testimin tonë. Kur bëhet fjalë për blerjen e një telefoni të ri, disa njerëz mund të preferojnë të kenë ekranin më të madh të mundshëm së bashku me specifikimet më të përparuara. Dhe të tjerët duan një telefon të qëndrueshëm që ofron të gjitha bazat. 

 

Lista e smartphone-ve të renditur ka diçka për të gjithë, përfshirë pazaret e shkëlqyera nën 500 dollarë dhe nën 300 dollarë. Ne kemi renditur të gjithë telefonët kryesorë bazuar në testimin tonë. Këto janë telefonat më të mirë tani. Bazuar në testime, iPhone 12 Pro Max i ri është telefoni më i mirë në përgjithësi, pasi kap foto të shkëlqyera, një ekran të madh 6.7 inç, lidhje 5G dhe ofron performancën më të shpejtë të çdo telefoni. 

 

1. iPhone 12 Pro Max 

2. iPhone 12 Pro

3. Samsung Galaxy Note 20 Ultra

4. iPhone 12

5. iPhone 11 

6. Samsung Galaxy S20 FE

7. iPhone 12 mini

8. OnePlus 8 Pro

9. Google Pixel 4a

10. Moto G Power


Më të lexuarat