Secondary Adv

Trendet e arredimit te kuzhines ne 2021

Share on Google+

Ndërsa kuzhina plotësisht e bardhë nuk do të dalë kurrë nga moda, ka shumë tendenca të reja të dizajnit për 2021 që do t'ju bëjnë njëlloj të lumtur.

 

Mendoni: elemente natyralë me disa ngjyrime si dhe një ndërthurje në anën e errët me ngjyra që nuk mund t’i mendonit kurrë. Nëse keni dashur të shtroni elemente më natyralë, provoni artikuj të qëndrueshëm dhe eko-miqësorë. Këto janë fjalë që po shfaqen gjithnjë e më shumë, me shumë kompani që ofrojnë zgjidhje të gjelbra për dollapët dhe sirtarët. Ju gjithashtu mund të mendoni për sjelljen e pllakave të bëra me dorë në materiale si terra-cotta dhe çimento, një zgjidhje e shkëlqyeshme për të shtuar pak më shumë jetë në hapësirën tuaj.

 


Më të lexuarat