Secondary Adv

Trendet e arredimit te jashtem ne 2021

Share on Google+

Shumë është thënë për tendencat aktuale në brendësi të shtëpive por shumë pak dihet mbi trendet dhe tendencat e arredimit të ambjenteve të jashtme.

 

Tashmë është koha të flasim për një aspekt të tillë si krijimi i një zone të jashtme me stil dhe komod. Gjatë dy-tre viteve të fundit, projektuesit kanë qenë të etur për këtë element të arkitekturës së shtëpisë. Dhe kjo është mjaft logjike: gjithnjë e më shumë vëmendje i kushtohet hapësirave në ajër të hapur, sot, ato konsiderohen si zona për relaksim dhe si një mënyrë për të krijuar një pamje individuale të një ndërtese banimi.

 


Më të lexuarat