Secondary Adv

Trendet dhe modelet e grilave ne 2021

Share on Google+

Gjatë dekadës së kaluar, tendencat në dekorimin e dritareve kanë pësuar ndryshime të rëndësishme.

 

Në shtëpitë, apartamentet dhe zyrat moderne, minimalizmi dominon, stilet japoneze dhe skandinave, duke lejuar që saktësia dhe përmbajtja të dominojnë pothuajse pa kompromis. Kjo qasje nuk mund të mos ndikojë në zgjedhjen e dekorit për dritare. Sot, projektuesit vazhdojnë të insistojnë në mungesën e plotë të perdeve dhe të ofrojnë grilat si alternativat më të rëndësishme.

 

Trajtimi i rehatshëm dhe i lehtë i dritares ju lejon të kontrolloni dritën natyrale në dhoma pa ndonjë shqetësim vizual në mënyrë efektive. Sidoqoftë, estetika nuk duhet të mohohet për grilat: këtu janë pesë tendenca që mund ta bëjnë më të lehtë zgjedhjen e një modeli në 2021, dhe kryesisht nga pikëpamja dekorative.


Më të lexuarat