Secondary Adv

Projekti i kulles rezidenciale me formen unike

Share on Google+

Rrokaqielli rezidencial Fifteen Fifteen i Büro Ole Scheeren në Vankuver, i cili do të ketë një formë të veçantë me vëllime të shumta të grumbulluara në formën e kutive.

 

Zhvilluesit Bosa Properties dhe Kingswood Properties e zbuluan fillimisht modelin në 2015, i planifikuar për të njëjtin vend, por me adresën 1500 West Georgia Street. Ai u miratua nga këshilli i qytetit në 2018 dhe është vendosur të fillojë ndërtimin në vitin 2022.

Projekti nuk duhet ngatërruar me një palë kulla të ngjashme të projektuara nga Büro Ole Scheeren për West End të qytetit, të zbuluara në 2018 nga i njëjti zhvillues, por ende në fazën e shqyrtimit të aplikimit.

Fifteen Fifteen do të përfshijë 202 godina, duke filluar nga studiot deri te shtëpitë me tre dhoma gjumi. Midis tyre janë 18 Rezidenca Observatori të vendosura në pjesët horizontalisht të zgjatura të ndërtesës dhe katër apartamente nën çati.

Seksionet e dala të Rezidencave të Observatorit do të mbështillen me xham nga dyshemeja në tavan, që synojnë t'u ofrojnë banorëve ndjesinë e lundrimit mbi qytet dhe peizazh.

Arkitekti dhe ekipi i tij gjithashtu do të dizajnojnë ambientet e brendshme për apartamentet, duke plotësuar arkitekturën dhe inxhinierinë.


Më të lexuarat