Secondary Adv

Panairi Nderkombetar i Mobilerise SHQIPERIA 2022, 11-14 Mars

Share on Google+

Albexpo Group njofton se në datat 11-14 Mars 2022, do të zhvillohet në Pallatin e Kongreseve në Tiranë, “Panairi Ndërkombëtar i Mobilerisë Shqipëria 2022”.

 

Ky panair fillimisht i programuar në Mars të vitit 2020, për shkak të COVID -19 dhe kufizimeve të grumbullimeve dhe mos lejimin e organizimin të aktiviteteve dhe eventeve në zbatim të Urdhërit “Nr.132, datë 8.3.2020 PËR MBYLLJEN E AKTIVITETEVE PUBLIKE DHE JOPUBLIKE DHE ANULLIMIN E GRUMBULLIMEVE MASIVE NË VENDE TË MBYLLURA APO TË HAPURA “u anulua dhe u shty për një afat të pacaktuar. 

 

Albexpo Group do të organizojnë panairin e përvitshëm të mobilerisë Shqipëria 2022, i cili është programuar në kalendarin zyrtar të organizimit të panaireve.

 

Profili i pjesëmarrësve:

Mobileri për shtëpinë

Mobileri për paradhomën

Mobileri për sallonin

Mobileri për kuzhinën

Mobileri për dhoma gjumi

Mobileri për dhoma fëmijësh

 

Mobileri për banjat

Mobileri për zyra

Mobileri e zyre

Pajisje zyre

Mobileri i për hapësira publike

Mobileri për hotele

 

Mobileri për bar – kafe

Mobileri për restorante

Mobileri për kopshtet

Dekor për kopshtet

Makineritë dhe mjetet

Makineritë e rënda të përpunimit të drurit dhe derivateve të tij

 

Mjetet e përpunimit të drurit dhe derivateve të tij

Lëndë të para

Pajisje shtesë

Aksesor

Pajisje ndriçimi

Elektro-shtëpiake.


Më të lexuarat