Secondary Adv

Panairi i Ndertimit, BUILD & LIVE SMART, 27-29 tetor 2022

Share on Google+

Në datat 27- 29 tetor 2022, Expocity Albania organizon Edicionin e 3-të të Panairit të Ndërtimit “Build and Live Smart”.

 

Përgjatë tre ditëve, ky organizim do të shërbejë si një platformë e rëndësishme komunikimi për aktorët më të rëndësishëm të sektorit të ndërtimit, arkitekturës, planifikimit urban dhe publikut të gjerë.

 

Krahas një komunikimi efektiv, platforma do të evidentojë rëndësinë e koncepteve të reja për Shqipërinë, siç janë zgjidhjet efektive, materialet dhe pajisjet e duhura për të siguruar kushtet për realizimin e Smart Buildings dhe Smart Cities.

 

Industria e ndërtimit përfaqëson një sektor, i cili ka qenë dhe vazhdon të jetë jetik për ekonominë shqiptare prej shumë vitesh, duke u kthyer në një nga motorët dhe promovuesit kryesorë të zhvillimit ekonomik.

 

Ekspozuesit

Build and Live Smart do të sjellë në një hapësirë të vetme, aktorët më të rëndësishëm në:

 

NDËRTIM

Ndërtesa dhe Kantierë Ndërtimi

Materiale ndërtimi (artikuj betoni, tulla, çimento, inerte, fasada dhe ndërtime xhami, etj)

Struktura, profile metalike (punime hekuri, dekorative, inoks, etj)

Vegla/mjete pune (gozhdë, buloneri, vida, upa, fasheta, disqe, pajisje saldimi, peshore

elektronike, etj)

 

Hidrosanitare dhe pajisje

Dyer, dritare dhe porta

Finiturë (bojra dhe llaqe, pigmente, korniza dhe profile gipsi, letër murale, stuko, suva, kollë, allçi, vegla dhe mjete për lyerje dhe aksesorë)

 

Pllaka dhe parkete

Ndriçim dhe pajisje elektrike

Mobileri dhe aksesorë të arredimit

Ashensorë dhe shkallë automatike

Zhvilluesit e pronave (Real Estate)

 

Shoqatat e ndërtimit

RRUGË

Kompani që merren me ndërtimin e rrugëve dhe infrastrukturë

Materiale për infrastrukturë (pllaka trotuari, bordura, puseta, tuba betoni, izolues dhe ngjitës

Materiale metali: çelik, alumin, etj)

Makineri ndërtimi dhe shërbime të tjera

 

KONSULENCË BIZNESI

Kompani që ofrojnë konsulencë për sektorin

Sektori financiar, bankat

 

ARKITEKTURË

Arkitekturë dhe konsulencë inxhinierike

Projekte dhe shërbime ndërtimi

Institucione arsimore publike dhe private

Investitorë dhe financues të projekteve

Projektues të sistemeve të kondicionimit dhe ventilimit

 

Projektues të platformave për njerëzit me aftësi të kufizuara

Projektues të sistemeve të prodhimit të energjisë së rinovueshme

Projektues të zgjidhjeve Smart Building

Shoqatat e arkitekturës dhe të lidhura me të

 

PLANIFIKIMI URBAN

Institucione shtetërore përgjegjëse në nivel qendror dhe lokal

Institucione universitare publike dhe private

Iniciativa Smart City në Shqipëri dhe rajon

Projekte të donatorëve të ndryshëm në mbështetje të këtij sektori.

 


Më të lexuarat