Secondary Adv

Apple prezanton kufjet e reja transparente

Share on Google+

Apple po përjeton një ringjallje retro me produktin e saj më të fundit, Beats Studio Buds+, i cili vjen në një dizajn transparent.

 

Beats Studio Buds+ janë gjenerata e ardhshme e kufjeve wireless të Beats dhe kanë 'përmirësime të mëdha', sipas Apple.

Kjo përfshin përmirësimin e anulimit të zhurmës aktive, transparencës, performancës së thirrjeve dhe jetëgjatësisë së baterisë, si dhe pamjen e re transparente. Çuditërisht, kufjet e reja vijnë me një çmim të lartë prej 169,99 dollarë.

Me ngjyra të reja dhe përmirësime të mëdha për anulimin aktiv të zhurmës, transparencën, performancën e telefonatave dhe jetëgjatësinë e baterisë, Beats Studio Buds + ofron një kombinim të pakrahasueshëm të modës dhe funksionit për konsumatorët iOS dhe Android.

Çdo kufje është e pajisur me një transduktor të veçantë me dy shtresa që përkulet për të ofruar bas më të pastër dhe shtrembërim jashtëzakonisht të ulët.

Përdoruesit mund të zgjedhin modalitetin e anulimit aktiv të zhurmës (ANC) që bllokon zhurmën e jashtme, ose modalitetin e transparencës, i cili ruan një pjesë të zhurmës së jashtme, siç është trafiku.

Ndërsa kufjet janë bërë nga Apple, ato kanë disa veçori që do t'i bëjnë ato edhe për përdoruesit e Android.


Më të lexuarat