Secondary Adv

Projekti i kulles luksoze te Bugatti ne Dubai

Share on Google+

Prodhuesi i makinave luksoze Bugatti ka zbuluar dizajnet e një kulle 42-katëshe në Dubai që do të ketë dy ashensorë makinash nga garazhi në penthouse. 

 

Zhvilluar në partneritet me zhvilluesin e Dubait Binghatti, Bugatti Residences do të jetë ndërtesa e parë rezidenciale e markuar me emrin e prodhuesit të makinave.

I vendosur për t'u ndërtuar në zonën e Business Bay të Dubait, rrokaqiell 42-katëshe do të ketë një formë rrëshqitëse të mbështjellë në ballkone në çdo nivel.

Ai do të ketë 171 apartamente, të referuara nga zhvilluesi si Riviera Mansions, dhe 11 penthouse të quajtura Sky Mansion. Sipas zhvilluesit, forma e ndërtesës dhe brendësia e saj bazohen në trashëgiminë e markës së makinave luksoze, e cila u krijua në vitin 1909.

Secili prej apartamenteve në rrokaqiell do të ketë një formë unike me akses në një ballkon të lakuar, ndërsa ndërtesa do të ketë një pishinë.

Penthouset do të shërbehen nga një palë ashensorë makinash nga garazhi në penthouse, të cilët do t'u lejojnë pronarëve të drejtojnë automjetet e tyre direkt në këto apartamente.

Kjo pasqyron rrokaqiellin e Bentley-t në Miami, i cili do të ketë një ashensor makinash që u lejon banorëve të drejtojnë automjetet drejtpërdrejt në apartamente në të gjitha katet.


Më të lexuarat