Secondary Adv

Tirana International Fair 2023, 6 - 9 dhjetor 2023

Share on Google+

Panairi i 29-të Ndërkombëtar i Tiranës do të mbahet në Pallatin e Kongreseve në Tiranë, Shqipëri, nga data 6-9 dhjetor 2023.

 

Panairi Ndërkombëtar i Tiranës, një ngjarje e miratuar nga UFI, organizohet nga Klik Ekspo Group, lider në panairet profesionale në Shqipëri. .

 

Kemi kënaqësinë t'ju ftojmë në Panairin e 29-të Ndërkombëtar të Tiranës, i cili është një panair i dedikuar kryesisht Bujqësisë, Ndërtimit Turistik, Energjisë dhe, natyrisht, eko-qëndrueshmërisë.

 

Këta sektorë, të cilët janë më të fortët në vend, luajnë një rol jetik në ekonominë e tij dhe kontribuojnë rreth 40% në PBB-në e saj. Tani është koha për të përfituar nga rritja e fortë dhe mbështetja e qeverisë për të shfaqur produktet dhe shërbimet tuaja për një gamë të gjerë klientësh.

 

Kjo ekspozitë është një mundësi e shkëlqyer për kompanitë vendase dhe ndërkombëtare që të takohen, të rrjetëzohen, të ndajnë idetë dhe të promovojnë inovacionin. Ajo gjithashtu rrit tregtinë dhe investimet.

 

Do të jeni në gjendje të krijoni marrëdhënie të reja biznesi, të takoni klientë të mundshëm dhe të lini një përshtypje të qëndrueshme në rajon duke ekspozuar. Kjo ekspozitë ofron një mundësi të shkëlqyer për çdo biznes që të rritet, qoftë një korporatë e madhe apo një startup i ri.

 


Më të lexuarat