Secondary Adv

Business Matching & Networking Mission To United Arab Emirates 3-8 March 2024, Dubai

Share on Google+

Në datat 3-8 Mars, Dubai do të jetë vendi ku mbi 20 kompani shqiptare do të mblidhen për të zhvilluar “Business Matching & Networking Mission to United Arab Emirates”. Ky event është një mundësi e shkëlqyer për kompanitë shqiptare për të zgjeruar rrjetin e tyre dhe për të krijuar lidhje të forta biznesi me partnerët e tyre në Emiratet e Bashkuara Arabe.

Disa nga kompanitë shqiptare që do të marrin pjesë në këtë event janë:

-PORTFOLIOS INVESTMENT
-MONEYS
-FARE IMPRESA
-AIDA (Albanian Investment Development Agency)
-PHOTOVOLTAIC
-Dhe shumë të tjera.

Ky event do të ofrojë një platformë për kompanitë shqiptare për të diskutuar mundësitë e bashkëpunimit dhe për të ndërtuar marrëdhënie afatgjata. Kjo është një mundësi e rëndësishme për kompanitë shqiptare për të eksploruar tregun e Emirateve të Bashkuara Arabe dhe për të gjetur partnerë të rinj biznesi. Ne presim me padurim të dëgjojmë për sukseset e tyre në këtë event. Eja bashkohu dhe Ti! 

 

 

Nese deshironi qe te jeni pjese e ketij eventi, ju lutem ndiqni hapat e meposhtem.

Informohuni për eventin: Shikoni në detaje për eventin “Business Matching & Networking Mission to United Arab Emirates” Kontaktoni organizatorët e eventit: PORTFOLIOS INVETMENTS

Kontaktoni ne :

Tel: +355 69 474 4236 dhe +355 69 799 8404
E-mail: info@portofolios.ltd
Web: https://portfolios.ltd/


Ju lutem vini re se detajet specifike mund të ndryshojnë në varësi të eventit dhe të kompanive pjesëmarrëse. Është e rëndësishme të kontrolloni informacionin më të fundit dhe të ndiqni udhëzimet e dhëna nga organizatorët e eventit dhe kompanitë pjesëmarrëse.

 


Më të lexuarat