Secondary Adv

Panairi Ndërkombëtar i Mobilierisë 13-14-15-16 Mars, 2024

Share on Google+

Panairi i Mobilerisë ka filluar me edicionin e parë në vitin 2004. Në harkun kohor 1995 – 2003, sektori i mobilierisë, përgjithësisht tregtar ka ekspozuar në panairet e përgjithshme, por me kalimin e viteve, kompanitë shqiptare e vlerësuan pjesëmarrjen në panaire, si pjesë shumë të rëndësishme të marketingut, e për rrjedhojë me shtimin e kërkesave për pjesëmarrje, u kalua në një panair të profilizuar vetëm për mobilerinë.

Organizatorët do të marrin për bazë disa kritere për përcaktimin e ekspozuesve në Panair:

    Të jetë kompani e regjistruar ligjore ose me përfaqësues ligjor në Shqipëri
    Kompania e huaj do ti nënshtrohet ligjit doganor të Republikës së Shqipërisë

    Profili i pjesëmarrësve:
    Mobileri për shtëpinë:

    Mobileri për paradhomën
    Mobileri për sallonin
    Mobileri për kuzhinën
    Mobileri për dhoma gjumi
    Mobileri për dhoma fëmijësh
    Mobilieri për banjot

    Mobileri për zyra

    Mobileri zyre
    Pajisje zyre

    Mobileri për hapësira publike
    Mobileri për hotele
    Mobileri për bar – kafe
    Mobileri për restorante
    Mobileri për kopshtet

    Dekor për kopshtet
    Mobileri për kopshtet

    Makineritë dhe mjetet

    Makineritë e rënda të përpunimit të drurit dhe derivateve të tij
    Mjetet e përpunimit të drurit dhe derivateve të tij

    Lëndë të para
    Pajisje shtesë

    Aksesor
    Pajisje
    Pajisje ndriçimi
    Elektro-shtëpiakeJu ftojme te merrni pjese

Rritja e njohurive teknike të kompanive nga eksperiencat e njëri – tjetrit, si dhe nga prania e teknologjisë së lartë. Zhvillimi i produkteve te reja në inovacion, dizajn dhe shumëllojshmëri Krijimi i kontakteve të reja me blerës potencial. Mundësia e prezantimit të produkteve vendore tek kompanitë ndërkombëtare Realizimi i kontratave.FINAL DEADLINE FOR APPLICATION:  29 February 2024

Për më shumë kontaktoni në: e-mail

info@albexpo.com,

nr. telefoni

+355 69 2099 997 (communication in Albanian)

+355 69 209 0899, +355 69 73 65065 (communication in English, Italian, German)


Më të lexuarat