Secondary Adv

Panairi profesional HORECA 2024, 22-24 Shkurt

Share on Google+

Ne datat 22-24 Shkurt 2024 do te zhvillohet ne Pallatin e Kongreseve edicioni i 10 i panairit HORECA.

 

Eventi do te zgjase nga data 22 shkurt deri ne daten 24 shkurt 2024 dhe do te perfshije 60 kategori ne industrine HORECA.

 

Kompani te ndryshme qe i perkasin kesaj industrie do te jene pjesemarrese dhe ju presin per te prezantuar nga afer produktet e tyre.

Eja vizitoni panairin me te madh te ketij viti!


Më të lexuarat