Secondary Adv

Mobilje per zyra

Mobilje per zyra

Mobilje per zyra - Mobilje per arredim zyra - Karrige per zyra ekzekutive, punonjesi, slite, dhe karrige pritje - Tavolina per zyra per pune, mbledhje, recepsioni etj - Dollap per zyra druri dhe metalik per dosje, te hapura ose te mbyllura.