Secondary Adv

Parket laminat, Druri

Parket laminat, Druri

Parket laminat AC5, Parket laminat AC4, AC6, AC3, Parket laminat rezistent ndaj ujit. Parket druri masiv, Parket inxhinjerik, Parket industrial per dysheme, dhoma gjumi, sallon, apartamente, zyra, hotele, bare dhe restorante, ambjente sportive, pishina etj.