Secondary Adv

Punime hekuri dekorative

Punime hekuri dekorative

Punime hekuri per ambjente te brendshme dhe te jashtme. Punime hekuri moderne dhe klasike. Punime hekuri dekorative per shtepi, bare, lokale, restorante, hotele, kangjella, porta, parapete, shkalle, tavolina, karrige, ndarese, element dekorativ, stola, rrethime, heshta etj.