Secondary Adv

Kamera sigurie, sisteme vezhgimi

Kamera sigurie, sisteme vezhgimi

Kamera Sigurie CCTV dhe vezhgimi, Kamera Bullet, Kamera Dome, Analoge, PTZ, Wireless, Kamera me wifi, Kamera infrared, Kamera IP dhe aksesorë, Kamera te rrotullueshme dhe fikse, DVR, NVR. Te markave Hikvision, Mobotix, Dahua. Perdorimi: Kamera Sigurie per banka, pallate, shtepi, në ambiente sherbimi, qendra tregtare, zyra, ambjente të hapura, banesa, biznese te ndryshme etj.