Secondary Adv

Panele sanduiç

Panele sanduiç

Panele Sanduiç te valezuar, te drejte (sheshte), Panele Sanduic me izolim termik dhe akustik, me veshje PVC, Panele sanduiç tjegull, zjarr durues etj. Per cati, mbuloje, mural, fasade. Panele Sanduiç per kapanone industriale, konstruksione metalik, per mbulim (mbulese), per veshje. Per kontenier per zyra te levizshme, kioska, magazina, fabrika, ferma, panele sanduiç per dhoma frigoriferike, shtepi portative etj.