Secondary Adv

Projekti Park Avenue ne Bulevardin e Ri te Tiranes | ORION | 2023

Park Avenue është një projekt vizionar dhe i vendosur në qendrën e re urbane e dinamike të Tiranës. Si një projekt i pakrahasueshëm dedikuar biznesit, Park Avenue pozicionohet në mënyrë strategjike në Bulevardin e Ri të kryeqytetit, qendra e re për bizneset dhe institucionet.

Përmes konceptit të tij ambicioz, ky projekt kapërcen pritshmëritë duke krijuar një sinergji harmonike midis zyrave moderne të biznesit, njësive tregtare dhe ndërtesave luksoze të banimit, të gjitha të ndërthurura me një përkushtim të jashtëzakonshëm përmes shesheve të gjera rekreative dhe hapësirave publike. Në Park Avenue, ne kemi krijuar një komunitet që nxit inovacionin, rritjen dhe mirëqenien; një komunitet të jashtëzakonshëm që do të vendosë një standard të ri për jetesën urbane.

 

Vendndodhja

Park Avenue gëzon një pozicion strategjik dhe kryesor përgjatë Bulevardit të Ri të Tiranës, duke u lidhur me unazat e qytetit. Park Avenue është i vetmi projekt që ofron pamje të plotë mbi parkun që do të ndërtohet në zonë sipas projektit të Bashkisë Tiranë, të përgatitur nga Grimshaw

Kjo zonë e jashtëzakonshme është vendosur të bëhet qendra e re për institucionet dhe kompanitë prestigjioze, prandaj Park Avenue paraqet për ju një mundësi të shkëlqyer për të qenë pjesë e një projekti vizionar dhe me vendndodhje strategjike.

Park Avenue përcjell ekselencën e Orion si brand në çdo detaj dhe premton të jetë një katalizator për sukses, duke e ngritur biznesit tuaj në të tjera nivele dhe duke përmirësuar cilënë e jetës urbane.

 

Kulla e biznesit

Kulla e biznesit në Park Avenue përfaqëson një mjedis bashkëkohor me vëmendje të jashtëzakonshme ndaj detajeve. E projektuar për të tejkaluar standardet, kulla e biznesit ofron një hapësirë efikase që biznesi dhe kompania juaj të zhvillohen. Në Park Avenue, ne kemi ripërcaktuar konceptin tradicional të zyrave, duke zëvendësuar zymtësinë e tyre me një atmosferë dinamike dhe progresive. Karakteristikat kryesore të kullës së biznesit në Park Avenue përfshijnë:

Rritja e vlerës së investimit: Zotërimi i një hapësire në Park Avenue siguron rritje të vlerës së investimit tuaj. Me vendndodhjen strategjike dhe arkitekturën moderne, Park Avenue qëndron si një testament i rritjes dhe prosperitetit afatgjatë.

Teknologji e avancuar: Park Avenue përfshin teknologjinë më të fundit në të gjithë ambientet, duke ju ofruar mjetet dhe infrastrukturën e nevojshme që biznesi apo kompania juaj të ketë suksesin që meriton.

Elemente për një mjedis optimal pune: Ne e kuptojmë rëndësinë e një mjedisi të favorshëm pune dhe Park Avenue është projektuar me kujdes për të rritur produktivitetin dhe mirëqenien. Drita natyrale, izolimi i zërit, ajri i pastër dhe hapësirat moderne dhe komode krijojnë një atmosferë stimuluese që frymëzon kreativitetin.

Lidhja me natyrën: Park Avenue ju lidh me natyrën, duke ofruar pamje panoramike dhe hapësira të gjelbra për një mjedis më qetësues.

Zgjidhjet teknike të pavarura: Çdo kat në Park Avenue është i pajisur me zgjidhje teknike të pavarura, duke përfshirë IT dhe infrastrukturën elektrike.

Holl i dedikuar, ashensorë me shpejtësi të lartë dhe shkallë anti-zjarr: Kulla përmban një holl të dedikuar në katin e parë, një hyrje madhështore për ambientet e biznesit tuaj. Për më tepër, katër ashensorët me shpejtësi të lartë dhe shkallët anti-zjarr sigurojnë transport efikas dhe siguri maksimale.

Hapësira miqësore me mjedisin: Në Park Avenue, ne kemi pasqyruar angazhimin tonë për të krijuar hapësira pune që nuk dëmtojnë mjedisin dhe janë të qëndrueshme.

 

Njësi biznesi

Park Avenue prezanton me krenari njësitë e biznesit, duke i shtuar një kryevepër arkitekturore peizazhit të kryeqytetit. Me një vendndodhje strategjike dhe praninë e shesheve rekreative, këto njësi ofrojnë garanci suksesi për një gamë të larmishme shërbimesh dhe biznesesh. Karakteristikat kryesore të njësive të biznesit në Park Avenue përfshijnë:

Katet e shërbimit: Të pozicionuara në nivelet 0 dhe +1 të rezidencës, Park Avenue ofron dy kate shërbimi të dedikuara që plotësojnë nevojat specifike të biznesit tuaj. Këto kate shërbejnë si një qendër për një gamë të gjerë shërbimesh, duke siguruar komoditet dhe akses si për banorët ashtu edhe për vizitorët.

Arkitektura moderne: Njësitë e biznesit janë projektuar me vetratë të vazhduar, duke lejuar dritën e bollshme natyrore që të ndriçojë hapësirat. Me lartësi kati deri në 5.25 metra, njësitë kanë një ambient të gjerë dhe të hapur që nxit produktivitetin dhe kreativitetin. Për më tepër, pamjet panoramike të parkut krijojnë një sfond frymëzues për aktivitetet e biznesit tuaj.

Aksesi: Çdo njësi biznesi në Park Avenue ka akses nga të paktën dy anë, duke siguruar lehtësi në lëvizje dhe funksionalitet. Kjo lejon që ju të keni ndërveprime të përshtatshme me klientët dhe bashkëpunëtorët.

Ambientet e parkimit: Park Avenue ofron komoditetin e parkimit në dy kate nëntokë, që ju, punonjësit dhe klientët mund të parkoni në mënyrë të sigurt, duke pasur qasje të lehtë në ambientet e biznesit tuaj.

 

Apartamente

Përjetoni jetën moderne në Park Avenue. Mirë se vini në një shtëpi që përqafon dëshirat dhe i tejkalon pritshmëritë tuaja. Apartamentet në Park Avenue ofrojnë një vend qetësie, ku arkitektura dhe vëmendja ndaj detajeve krijojnë një shkrirje të estetikës dhe funksionalitetit.

Apartamente që marrin diell në dy dhe tre orientime: Apartamentet janë projektuar me kujdes për të marrë rrezet e bollshme të diellit nga dy ose tre orientime. Kjo ju siguron një mjedis komod jetese, duke mbushur çdo cep me dritë natyrale për një atmosferë qetësuese.

Ndriçim dhe diellëzim optimal për të gjithë hapësirat: Në Park Avenue, ne kemi prioritet komoditetin dhe mirëqenien tuaj. Çdo hapësirë brenda apartamenteve është planifikuar me kujdes për të optimizuar ndriçimin dhe rrezet e diellit.

Dhomë matrimoniale me garderobë dhe tualet të dedikuar: Përjetoni mishërimin e luksit në apartament, me dhoma gjumi të bollshme me garderobë dhe tualet të veçantë. Këto hapësira të projektuara me kujdes ofrojnë privatësi dhe komoditet.

Tualete me dritë natyrale: Ne e kuptojmë rëndësinë e dritës natyrale në çdo aspekt të hapësirës suaj të jetesës. Kjo është arsyeja pse apartamentet e Park Avenue kanë tualete me dritë dhe ajrim natyral, duke siguruar ambientin ideal për rutinën tuaj të përditshme.

 

Teknologjia

Park Avenue mban vulën e ekselencës së Orion. Ky projekt avangard është gati të jetë një pikë referimi, jo vetëm për zonën, por dhe për konceptin e të jetuarit në mënyrë cilësore dhe të bërit biznes në një zonë elitare. Si një projekt i udhëhequr nga inovacioni, ne kemi integruar përparimet më të fundit për t'ju krijuar një mjedis që plotëson kërkesat e jetesës dhe biznesit modern.

Nga sistemet e automatizuara të sigurisë tek infrastruktura me efikasitet energjetik, teknologjia që kemi aplikuar ju siguron komoditet, siguri dhe qëndrueshmëri. Park Avenue është projektuar për të qenë në të njëjtin hap me peizazhin teknologjik gjithnjë në zhvillim. Infrastruktura jonë është e gatshme për të ardhmen.

Në Park Avenue, ne jemi përkushtuar që të krijojmë një mjedis transformues që shkon përtej të zakonshmes. Aktualisht jemi në proces me Colliers për marrjen e certifikatës BREEAM, paketa lider në botë e bazuar në shkencë mbi sistemet e vlefshmërisë dhe certifikimit për një mjedis të qëndrueshëm.

Projekti ynë vizionar përmbledh thelbin e mjeshtërisë superiore, dizajnit inovativ dhe përkushtimit ndaj cilësisë. Ai është një shembull i çfarë mund të arrihet kur i kushtohet vëmendje çdo detaji.

 

Faza aktuale

 

Vendndodhja

 

Kontakt

Cel:+355 69 70 04 040

E-mail: info@orion.al

Web: www.orion.al

Facebook: ORION Construction

Instagram: ORION Contruction

LinkedIn: ORION Construction

Me shume projekte ne Shqiperi