Secondary Adv

Tnov sjell dorezen e re Wave

Share on Google+

T-NOV Smart Hospitality

Wave revolucionon formën e dorezës së derës. Linear, bashkëplanar, thelbësor: Wave përmirëson dizajnin e derës minimale dhe zgjeron horizontet e dizajnerit të brendshëm. Dizajni nuk është më vetëm një funksion siç është leva standarde.

Në vendndodhjen e mrekullueshme të Muzeut të Dizajnit ADI në Milano, doreza Wave nga AGB është përzgjedhur në Indeksin e Dizajnit ADI 2020, i cili çdo vit shpërblen zgjidhjet më të mira të produkteve të dizajnit.

 

Në vend që të ndiqnim një model doreze, ne krijuam një të tillë. Kështu lindi Wave by AGB, doreza minimale që kombinon kapjen dhe mbylljen.

Wave: riformoni dorezën. Qëndroni të sintonizuar!

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë TNOV

T-NOV Smart Hospitality


Më të lexuarat