Secondary Adv

Fundermax Exterior nga Front Group

Share on Google+

FRONT GROUP

Ne jemi vërtet krenarë të prezantojmë këtë portofol mahnitës të shtëpive te ngrohta familjare, duke sjelle disa nga dekoret e jashtme Max Compact më moderne dhe magjepsëse të drurit. Efekti i përgjithshëm është vërtet mbresëlënës.

 

Dekoret karakteristike të toneve të drurit, gri të lëmuara dhe nuanca të forta moderne

Dekoret e drurit janë shumë te perdorura ne dizajnin e jashtëm. Tekstura që ofrojnë këto fasada janë shume natyrale, ndërsa dizajni strukturor i çdo shtëpie familjare mundeson nje pamje te kendshme nga çdo kënd.

 

Fasadat Fundermax shërbejnë të gjitha për të krijuar shtëpitë familjare më të përsosura dhe më të veçanta ku klientët mezi presin të kthehen.

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Front Group

FRONT GROUP


Më të lexuarat