Secondary Adv

Zgjidh mes pllakave te GIEFFE GROUP dhe shtepia juaj do te shkelqeje

Share on Google+

Gieffe Group Albania

Jeni duke zgjedhur pllakën e shtëpisë tuaj? GIEFFE GROUP ALBANIA sjell për ju pllaka shtrimi dhe veshje! 

 

Në Gieffe Group, mbështesin ambientin pa hequr dorë nga cilësia dhe eleganca. Zbuloni dhe frymëzohuni nga një prej sygjerimeve të tyre: 

TRIBU & MOSS nga Castelatto

Ritmi i formave të linjës TRIBU ndriçon mjedisin me origjinalitet. Falë edhe kompozimeve të gjalla të MOSS, është e mundur të përzihet dizajni me natyrën dhe të përmbushet nevoja e qenieve njerëzore për t'u ndjerë të lidhur me mjedisin natyror ne te njejten kohe edhe modern.

- Dizajn Biofilik & Etnik

- Dizajn Frymezues

- Hapesire komode dhe moderne

- Mundesi te shumta per kompozime te bukura me bukura natyrore te MOSS! 

- Relievi i larte i linjes TRIBU krijon nje hyrje magjepsese dhe te guximshme ne atmosferen e ambjenteve tuaja! 

#Eja dhe merre i pari! 

Bëjini hapësirat tuaja të shkëlqejnë duke zgjedhur mes koleksioneve te shumta ne Gieffe Group!

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Gieffe Group

Gieffe Group Albania


Më të lexuarat