Secondary Adv

Sistemet e Shkrirjes se akullit dhe bores AHT

Share on Google+

AHT ALBANIA

Sistemet e shkrirjes se Akullit dhe te Bores AHT jane bazuar ne teknologjine tone unike te ngrohjes me shirita metalike amorfe. 

Ato kane avantazhe domethenese mbi te gjitha sistemet e shkrirjes se bores dhe parandalimit te akullit me baze hidronike ose tela elektrike.

 

AHT aktualisht furnizon tre familje produktesh:

▪️ Nentoke – Shirita ngrohes per ambiente te jashtme U;

▪️ Kulme dhe Ulluqe catish – Shirita ngrohes per ambiente te jashtme G;

▪️ Rruge – Shirita ngrohes per ambiente te jashtme R.

AHT HEATING

"Advanced Heating Technologies"

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë AHT Albania Shpk

AHT ALBANIA


Më të lexuarat