Secondary Adv

Avantazhet e dritareve dhe dyerve te aluminit nga Metra Building | Alca Group

Share on Google+

Alca

Kur përpiqeni të kuptoni se si të zgjidhni një dritare ose një derë, ka shumë variabla për t'u marrë parasysh: midis tyre, padyshim që është materiali. Shumë prej tyre janë të pavendosur midis aluminit dhe PVC-së: nuk ekziston gjë e tillë si materiali i përsosur për të gjithë, por sigurisht ekziston materiali ideal për të përmbushur nevojat e klientëve individualë. Alumini është padyshim materiali që mund të plotësojë numrin më të madh të kërkesave shumë të ndryshme.

Pse të zgjidhni aluminin për dritare dhe dyer

 

Është një material i qëndrueshëm, rezistent, minimal, miqësor ndaj mjedisit dhe i aftë për të siguruar izolim të shkëlqyer termik dhe akustik. Ky postim rendit të gjitha avantazhet e aluminit nga Metra Biulding, Partner zyrtar i Alca Group shpk. 

 

Produktet METRA Building janë prej alumini sepse është një material vërtet efektiv që kombinon forcën, lehtësinë dhe shkathtësinë.

 

Alumini garanton jo vetëm një pamje elegante estetike dhe qëndrueshmëri praktikisht të përjetshme, por edhe performancë të lartë për sa i përket izolimit termik dhe akustik, si dhe rezistencë të lartë ndaj korrozionit dhe mirëmbajtje praktikisht inekzistente.

 

1 – Rezistenca

2 – Qëndrueshmëri

3 – Dizajni

4 – Shkëlqimi

5 – Termoizolim dhe kursim energjie

6 – Izolimi i zërit

7 – Siguria

8 – Rezistenca ndaj zjarrit

9 – Qëndrueshmëria ekologjike

10 – Përshtatje

11 – Prakticiteti

12 – Aksesueshmëria

Metra -Partneri i duhur per projektin tuaj, nga Alca Group! 

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë ALCA Group 

Alca


Më të lexuarat