Secondary Adv

TEKNOEDIL, Partneri juaj per hidroizolim

Share on Google+

Teknoedil shpk

TeknoEDIL është një ndër liderët në fushën e aplikimit dhe tregtimit të materialeve të ndërtimit për hidroizolime. . .

 

Pranë magazinës tonë do të gjeni një gamë te gjerë produktesh me çmime konkuruese për hidroizolimet nëntokësore, të taracave, depove të ujit pishinave, etj. 

Si konsulentë të hidroizolimeve, ne mund të projektojmë dhe të ofrojmë zgjidhje optimale dhe konkuruese për cdo fazë të ndertimit, prej germimeve deri në mbrojtjen e sipërfaqeve finale të cdo ndërtese.

• Hidroizolime strukturave nentoke;

• Hidroizolime taraca;

• Hidroizolime pishina /tualete /veranda /ballkone;

• Hidroizolim depo uji te pijshem;

• Dysheme dhe mure vinili/pvc dhe moketi;

• Dysheme drenuese per ambiente te jashtme dhe te brendshme.

Teknodil, partneri juaj më i besuar për t’i dhënë një zgjidhje efikase problematikave që ndeshni në kantjeret tuaja!

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë TeknoEDIL

Teknoedil shpk


Më të lexuarat