Secondary Adv

Arti i Punimit te Gurit nga Atlas

Share on Google+

Atlas Art Stone

 

Kompania Atlas është një nga kompanitë më prestigjioze në punimet artizanale me materiale si guri, graniti, mermeri dhe druri. 

Me një staf të kualifikuar dhe një eksperiencë 10 vjeçare në treg, kompania jonë ofron një shumëllojshmëri produktesh unike të cilat mund të përdoren për qëllime të dizajnit të jashtëm dhe të brendshëm të ambienteve publike apo private.

Për shkak të materialeve të ndryshme dhe punime 100% me dorë, produktet e Atlas mund të përshtaten me çdo interior design, qoftë ky modern, mesdhetar, kontemporan, skandinav, industrial, minimalist etj

Duke e pasuruar vazhdimisht koleksionin unik, Atlas ofron një gamë të gjerë produktesh si lavamanë, pllaka dushi, vaska, oxhakë, shkallë, bango kuzhine, pasqyra etj.

 

Me poshte gjeni disa nga punimet e Atlas Art Stone:

Kliko mbi logon e kompanise Atlas Art Stone

Atlas Art Stone


Më të lexuarat