Secondary Adv

Nderto thjeshte, shpejt, sigurt me Alstone

Share on Google+

Alstone 

Panelet e mureve janë prodhuar në një mjedis me cilësi të kontrolluar në fabrikë. Këto janë prodhuar sipas kërkesave të sakta të klientit me të gjitha shërbimet elektrike dhe hidraulike të hedhura në panel.

 

Termo-paneli është dukshëm më i lehtë se standardi i dendur betoni. Kjo lejon që paneli të transportohet në vend dhe të vendoset në më pak se një orë. Pastaj panelet fiksohen së bashku dhe, në varësi të llojit të mbulimit të kërkuar, mund të shtohen cepat e dyshemesë. Struktura mund të pranojë çdo sistem standard të mbulimit.

Asnjë ndryshim i erës, ujit, motit ose temperaturës nuk është në gjendje të përshkojë në beton gjatë krijimit të tij, që do të thotë se defektet e mundshme të dizajnit të pranishme në llojet e tjera të betonit bëhen të pamundura.

Kjo forcë e garantuar gjithashtu e bën atë materialin perfekt të ndërtimit për shtëpitë.

 

Kliko mbi logon e kompanise Alstone

Alstone


Më të lexuarat