Secondary Adv

Perse duhet te perdorni bojen e metalit Doalpaint, avantazhet

Share on Google+

DOALPAINT

Ndryshkja e metaleve ka qënë gjithmonë një problem pasi ai është një nga shkatërruesit e tij kryesor. Tashmë që lam pas stinën e verës, ky problem bëhet akoma më i pranishëm për shkak të kushteve të paqëndrueshme të motit.

 

Doalpaint eshte nje nga prodhuesi e games me te gjere te bojerave per metale duke i dhene rendesine e duhur trajtimit te metalit. 

 

Cdo tipologji metali apo menyra dhe funksioni qe do te kete ky metal kerkon nje trajtim specifik ne menyre qe te perllogaritet mbrojtja sa me e mire. 

 

Bojerat Doalpaint shoqerohen gjithmone me asistence teknike duke i dhene klientit sigurine e nevojshme per investimin qe ben.

 

1. Metalox 

Bojë me bazë rreshira me bazë vajore dhe aditiv anti UV dhe fillera special për lyerjen e hekurit me efekt antik.

 

2. Sintolin

Produkti 2in1 me bazë rreshirash vajore dhe aditive mbrojtes për dekorimin dhe mirëmbajtjen rrethimeve metalike të shtëpive tuaja.

 

3. Primer Epox

Bojë me dy përberës me bazë epokside me tharës poliamide. Fal përbërësve eshte një produkt i këshillueshëm si parandalues i korozionit për sipërfaqet metalike, është efikase si bojë për lidhjen e qëndrueshme që bën me sipërfaqet metalike të vështira si, zink, alumin, celik etj. Katalizohe me CTE 903 ne raportin 20%.

4. Antiruxho

Me bazë vajore dhe pigmente oksid hekuri, që sigurojnë një lidhje të mirë ndaj gjithe siperfaqes se metalit te lyer dhe rezistence te gjate ndaj kohes.

 

5. Sintofast 

Finiture me baze rreshira alkide transparente per lyerje industriale te hekurit me tharje te shpejte, ose katalit deri ne 20%.

 

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë DOALPAINT

DOALPAINT


Më të lexuarat