Secondary Adv

Software te personalizuar Maccaferri

Share on Google+

Maccaferri Balkans

Zhvilluar në partneritet me institutet dhe universitetet kryesore, paketa jonë e softuerëve të pranuar dhe miqësore në mbarë botën i fuqizon inxhinierët të dizajnojnë dhe ofrojnë zgjidhje efektive dhe të besueshme të inxhinierisë civile.

Bazuar në të dhënat eksperimentale të mbledhura në dekada të përvojës në terren dhe fushatave rigoroze të testimit, zgjidhjet tona të softuerit pa pagesë i përshtaten kërkesave të inxhinierëve civilë dhe gjeoteknikë anembanë botës, duke ofruar gjithashtu përfitime shtesë të efektivitetit të kostos dhe ndërtimit të përmirësuar.

 

Modelimi i Informacionit të Ndërtimit (BIM) është një proces inteligjent i bazuar në modele 3D. Një mjet i ri i mahnitshëm për profesionistët e inxhinierisë dhe ndërtimit.

Maccaferri është i përkushtuar të promovojë bashkëpunimin midis palëve të interesuara të industrisë gjatë gjithë ciklit jetësor të një projekti.

 

Me këtë objektiv në mendje, ne i vëmë zgjidhjet tona të disponueshme edhe si objekte modeli të informacionit të ndërtimit, duke inkurajuar adoptimin e teknologjisë BIM për të përmirësuar proceset e projektimit dhe ndërtimit dhe për të parandaluar pasaktësitë e funksionimit në vend.

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanise

Maccaferri Balkans


Më të lexuarat