Secondary Adv

Alstone: Perse te zgjidhni nje shtepi modulare?

Share on Google+

Alstone

Shtepite modulare prodhohen në një mjedis të kontrolluar nga cilësia e fabrikës. Këto janë prodhuar sipas kërkesave ekzakte të klientit me të gjitha shërbimet elektrike dhe hidraulike të hedhura në modul.

Termo-paneli është dukshëm më i lehtë se standardi i dendur konkrete. Kjo lejon që paneli të transportohet në vend dhe të vendoset në më pak se një orë. Panelet më pas fiksohen së bashku dhe, në varësi të llojit të mbulimit të kërkuar, mund të shtohen qoshet e dyshemesë. Struktura mund të pranojë çdo sistem standard mbulimi.

 

Asnjë ndryshim i erës, ujit, motit apo temperaturës nuk është në gjendje të depërtojë në beton gjatë krijimit të tij, që do të thotë se defektet e mundshme të projektimit të pranishme në llojet e tjera të betonit bëhen të pamundura.

 

Kjo forcë e garantuar e bën atë gjithashtu materialin e përsosur ndërtimor për shtëpitë.

 

Llogaritjet e nevojshme të izolimit strukturor dhe termik bëhen në varësi të kushteve klimatike të rajonit.

✅ Mund të projektohet në përputhje me kushtet e kërkuara arkitekturore.

✅ Kostot e ndërtimit janë më ekonomike se ndërtimet tradicionale.

✅ Koha e prodhimit dhe instalimit është më e shkurtër.

✅ Kostoja e mirëmbajtjes së shtëpive modulare prej betoni është e ulët.

✅ Mund të çmontohet dhe të zhvendoset në një vend tjetër kur të dëshironi.

✅ Betoni është rezistent ndaj zjarrit të klasës A1, rezistent ndaj ujit dhe nuk përmban lëndë të rrezikshme për mjedisin dhe shëndetin e njeriut.

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanise

Alstone


Më të lexuarat