Secondary Adv

E ardhmja mberriti me serine e celesave Bticino Living Now, nga Sali Elektrik

Share on Google+

 

                                       

                 Seria e celesave Bticino Living Now, nga Sali Elektrik

 

Bticino – Living Now

Minimalizmi, përkushtimi ndaj të gjitha detajeve, forma unike dhe përshtatja e përsosur ndaj çdo sipërfaqje njihet gjithashtu nga shoqatat e njohura ndërkombëtare duke fituar çmime prestigjoze si ‘’Çmimi i Dizajnit 2020’’.

 

Kontroll nëpërmjet komandave të smartphone apo të zërit

Seria Living Now karakterizohet nga një dizajn unik me një formë të sheshtë dhe lineare dhe çelësa me prekje të plotë në përputhje të përsosur me kornizën.

 

Me Living Now Netatmo, ju mund të kontrolloni pajisjet, dritat, blindat dhe të gjitha pajisjet e tjera elektrike të lidhura nëpërmjet smartphone.

 

Do diçka edhe më të thjeshtë? Ju mund të kontrolloni shtëpinë tuaj me asistentët zë (aktualisht në dispozicion vetëm në anglisht), Living Now me Netatmo është në përputhje me Apple Homekit, Google Assistant dhe Amazon Alexa. Zgjidhni cilat funksione dëshironi të instaloni fillimisht dhe pastaj mund t’i pasuroni kur të dëshironi!

Kombinime pa fund

Çelësat janë në përputhje të përsosur me kornizën. Çelësat janë me prekje të plotë dmth funksioni aktivizohet me një shtypje të lehtë në çdo pikë të butonit.

 

Pas shtypjes, çelësat kthehen në pozicionin e tyre origjinal, të përputhur në mënyrë të përsosur me njëri-tjetrin dhe me kornizën.

 

Me 3 nuanca çelësash (ngjyre të bardhë, rërë, të zezë) dhe 16 nuanca kornizash në 3 materiale të ndryshme (polimer techno, zamak, dru) thjesht lini imagjinatën tuaj të lirë dhe krijoni ndërrimin tuaj për një rezultat të përsosur që i përshtatet hapësirës dhe estetikës suaj.

 

                                       Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Sali Elektrik

                                                          

 

Më të lexuarat