Secondary Adv

GPS-i Gjeodezik, i dizenjuar nga Brendi GEO SENSORS!

Share on Google+

                                           ALB MATRIX GROUP shpk

 

Duket e cuditëshme, por është e vërtetë!  

GEO SENSORS është një Brand Shqiptar i cili përfaqëson Teknologjinë më të avancuar në fushën e matjeve dhe mbledhjes së të dhënave Gjeo-Hapësinore.

 

Pas disa vitesh përvojë me kërkesa dhe projekte të dedikuara në fushën e Ndërtimit, Arkitekturës, Energjisë etj, lindi ideja e krijimit të Teknologjisë GPS Modeli GS-10Pro të dizenjuar nga vet Brandi GEO SENSORS.

  

Përse lindi nevoja e dizenjimit të GPS Shqiptar?

Duke hasur vështirësi në terren gjatë kryerjes së matjeve nga inxhinierët, vështirësi në përdorimin e Software dhe në fortësinë ndaj kushteve atmosferike, grupi i specializuar për GJEO-TEKNOLOGJINE nga GEO SENSORS, hodhi idenë e krijimit të produkteve sipas kërkesave që i përshtaten territorit tonë.

 

Ideja më pas u zhvillua duke realizuar një dizanjë unik të mbështjelljes së GPS, i cili të ishte rezistent ndaj nxehtësisë, temperaturave të ulëta, pluhurave dhe goditjeve në rast rrëzimi në terren të fortë.

 

Mbështjellja u dizenjua me materialin magnez, me mbrojtje IP68, 4G të ndërtuar në bordin e brendshëm për përforcim të valëve të internetit.

 

Gjithsej 1401 Kanale, lidhje me Satelitë GPS, GLONASS, BDC, GALILEO, QZSS, SBAS etj

Bateri me Lithium e cila #Reziston deri më 16 orë pune në terren, dhe matje me kënd animi 60 grade.

 

Software i dizenjuar & përkthyer në gjuhen Shqipe  dhe i lehtë në përdorim.

 

Disa nga këto detaje, u bënë arsye që ky GPS të lancohet më 27-Janar 2024 dhe të jetë zgjidhja ideale jo vetëm për vendin tonë, por edhe për Shtetin e KOSOVES; MAQEDONINE E VERIUT; MALIN E ZI & së shpejti në të gjithë botën.

 

Përse duhet të zgjidhni Brendin Shqiptar GEO SENSORS? 

Arsyeja kryesore përse duhet të zgjidhni brendin GEO SENSORS, është FOKUSI!

 

Ky Brand është dedikuar Teknologjisë, dhe Fokusi i tij është qasja dhe zhvillimi i zgjidhjeve më të mira në tregun Shqipëtar. Një Brand afatgjatë, me Fokus për të qënë mbështetësi i parë për të gjithë ju!

 

NDIQNI VIDEON e cila demostron edhe mënyrën sesi punohet me këtë Teknologji

 

Për të marrë më tepër informacion mund të na kontaktoni:

What's App/Viber +355 69 32 95 456

E-mail: geosensors@albmatrix.com

Adresa: Rruga "Isa Boletini", Tirane

 

#Surveyor #Surveying #Landsurveying #Engineering #Geodesy #Constrution #CivilEngineering #GPS #GNSS #Receiver #DesignedbyGeoSensors #Topography #InnovationTech #Albania #Kosova #NorthMacedonia #Montenegro #SmartInvest #PaisjeTopografike #MarresSatelitor #OnStock #Trimble #Topcon #Leica #Sokkia #geomax #womenempowerment #inspiration #OurHome #businessopportunity #geosensors #engineer #albanianbranded #FOCUS #goals #WorkDay

 

                          Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë ALB MATRIX GROUP shpk                                                                                                                                                  

                                                       ALB MATRIX GROUP shpk


Më të lexuarat