Secondary Adv

Dyshek, jasteke, zgara krevati

Dyshek, jasteke, zgara krevati

Dyshek per fjetje - Dyshek ortopedik - Dyshek dopio, tek, trecereksh, per bebe, per femije - Dyshek me porosi dhe te gatshem - Dyshek memory per krevat. Jastek ortopedik - Jastek memory, latex, me arome, me gel per krevat. Zgara krevati dopio dhe tek - Zgara per krevat ortopedike, druri, me porosi.