Secondary Adv

Silikon, Ngjites, Shkume

Silikon, Ngjites, Shkume

Silikon ngjites, sanitar, antimyk, fiksues, transparent, i bardhe, izolues, sallam, Silikon mbushes, universal, per temperatura te larta, temperatura te uleta, Silikon per dyer, dritare, fasada, xham, alumin, celik, dru. Ngjites poliuretani, Ngjites per beton, Ngjites per parket, Mbushes akrilik, Shkume poliuretani, universale, PU, per pistole, Shkume per dyer dhe dritare etj.