Secondary Adv

Bojra dhe llaqe, Grafiato

Bojra dhe llaqe, Grafiato

Bojra per brenda, Bojra per jashte, Bojra dekorative, Bojra Epokside, Bojra plastike, Bojra me baze poliuretani, Bojra druri, Bojra per metale, Bojra izoluese, Bojra hidroizoluese, Astar, Tretes, Llaqe, Grafiato dekorative, Grafiato fasade, Stuko patinimi, Ngjitesa, Bojra per mbrojtjen e siperfaqeve te drurit dhe metalit. Per lyerje mure te brendshme dhe te jashtme, fasada, siperfaqe druri dhe metali etj.