Secondary Adv

Ngjites me baze cimento per ngjitjen e gureve natyral FM Stone, DEUTSCHCOLOR

DEUTSCHCOLOR

 Përshkrimi

FM STONE

Ngjitës me bazë çimento fleksibël për ngjitjen e pllakave të gurëve natyral.

 

KARAKTERISTIKAT

– Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

– Për zonat e thatë dhe me lagështi.

– Punueshmëri e mirë.

 

– Për fiksimin e pllakave të gurëve natyral në dysheme dhe fasada.