Secondary Adv

Dyer te brendshme druri

Dyer te brendshme druri

Dyer te brendshme druri, dyer filo muro me rimeso te larta, dyer te brendshme druri tamburato, dyer druri me dy kanata, me shine. Dyer te brendshme druri, mdf me lyerje, dyer te veshura me pvc, me fashature dhe kase druri. Per apartamente, hotele, vila, zyra, institucione, pallate etj.