Secondary Adv

Boje plastike per perdorim profesional rezistente ndaj larjes PICASSO MASTER, DEUTSCHCOLOR

DEUTSCHCOLOR

 Përshkrimi

PICASSO MASTER

Bojë plastike e një cilësie premium për përdorim profesional me rezistencë shumë të mirë ndaj larjes

 

Karakteristikat:

•Bardhesi e vezulluese

•Siperfaqe te lemuar mat

•Mbulueshmeri shume e mire

•Punueshmeri dhe nivelim i shkelqyer

•Ngjitje shume e forte dhe tharje e shpejte

•Rezistence te larte ndaj larjes se shpeshte

•Pranon 7000 cikle larjesh 30 dite pas aplikimit