Secondary Adv

Llak transparent me baze epokside per dysheme dekorative 3D Epo Glaze, DEUTSCHCOLOR

DEUTSCHCOLOR

 Përshkrimi

Epo Glaze

Llak transparent dy komponentësh me bazë epokside për krijimin e dyshemeve dekorative dhe me efekt 3D

 

Karakteristikat e produktit

- Shkëlqim i lartë

- Ngjitje e shkëlqyer

- Transparencë e lartë

- Rezistencë e lartë kimike

- Rezistencë e lartë ndaj gërryerjes