Secondary Adv

Inxhinier Mekanik ne prodhim

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2020-02-13
Afati: 0 dite te mbetura

KMPK

Apliko

Teknik montimi per rafte

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2020-01-23
Afati: 0 dite te mbetura

Dajti Construxion

Apliko

Sales Engineer

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2020-01-20
Afati: 0 dite te mbetura

F&M Reklama

Apliko

Ekonomist me 5 vjet eksperience

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2020-01-10
Afati: 0 dite te mbetura

Altec

Apliko

Teknik Elektrik ose Elektronik

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-12-01
Afati: 0 dite te mbetura

F&M Reklama

Apliko

Montues Tabelash dhe Reklamash

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-12-01
Afati: 0 dite te mbetura

F&M Reklama

Apliko

Specialist prodhimi per tenda dhe mushama

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-11-22
Afati: 0 dite te mbetura

Alsper

Apliko

Kerkohet Saldator, Elektricist, Montues, Artizan, Operator Makinerish

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-11-05
Afati: 0 dite te mbetura

F&M Reklama

Apliko

Specialist ndertimi per punime grafiato, suvatime, kapot

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-11-05
Afati: 0 dite te mbetura

EURO VILA shpk

Apliko

Mekanik per mjete te renda

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-10-08
Afati: 0 dite te mbetura

Fiore Ricambi

Apliko

Shites per pjese kembimi dhe magazinier

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-10-08
Afati: 0 dite te mbetura

Fiore Ricambi

Apliko

4 saldatore me eksperience pune

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-10-01
Afati: 0 dite te mbetura

ART 2F Vore Shpk

Apliko

Menaxher Marketingu dhe Shitjesh

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-09-25
Afati: 0 dite te mbetura

Altec

Apliko

Inxhiner Mekanik me kohe te plote (3 vite eksperience)

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-09-25
Afati: 0 dite te mbetura

Altec

Apliko

Arkitekt/e

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-09-25
Afati: 0 dite te mbetura

ALVISO STUDIO

Apliko

Rrobaqepes ose rrobaqepese per tenda dielli

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-08-27
Afati: 0 dite te mbetura

Tenda Era

Apliko

Mekanik ne fushen e makinerive te renda

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-08-07
Afati: 0 dite te mbetura

Segment

Apliko

4 specialist per prodhim - perpunim per mobilje dhe dyer

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-07-03
Afati: 0 dite te mbetura

NAVE - Furniture & Interior de

Apliko

Agjent shitje ne terren per zonen e Jugut

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-06-28
Afati: 0 dite te mbetura

Lamthi Business

Apliko

Asistent/e Shitje

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-06-12
Afati: 0 dite te mbetura

Metabo Tirane

Apliko

Keshillues Klienti

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-06-12
Afati: 0 dite te mbetura

Metabo Tirane

Apliko

Kerkohen 5 punetore, instalues ashensoresh, mekanike dhe elektriciste

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-06-03
Afati: 0 dite te mbetura

E.M.E. ASHENSOR GROUP

Apliko

Vend vakant punetor duralumini dhe plastike

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-05-14
Afati: 0 dite te mbetura

CUBI Shpk

Apliko

Menaxher per prezantim dhe shitje te makinerive te shpimit

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-05-05
Afati: 0 dite te mbetura

Segment

Apliko

Inxhinier elektrik, Kerkohen dy punetore per instalime elektrike me pervoje (te pakten 2 vjet).

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-04-19
Afati: 0 dite te mbetura

ECOENERGIA-AL

Apliko

Magazinier me/pa eksperience ne Tirane

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-04-18
Afati: 0 dite te mbetura

ZEUS-AL

Apliko

Inxhinier ose inxhiniere me kohe te plote

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-04-15
Afati: 0 dite te mbetura

Santi Dekor shpk

Apliko

Tirane, ofroj vend pune Arkitekt

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-04-13
Afati: 0 dite te mbetura

Arkon Studio

Apliko

Profesionist Montimi Tabelash / Reklamash - Super Kushte

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-04-05
Afati: 0 dite te mbetura

F&M Reklama

Apliko

Vend vakant pune montues mobiljesh

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-03-19
Afati: 0 dite te mbetura

Brunes

Apliko

Vend pune marangoz me 5 vjet eksperience

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-03-19
Afati: 0 dite te mbetura

Lesna

Apliko

Drejtues projekti ne kantier

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-03-18
Afati: 0 dite te mbetura

Arlis Ndertim

Apliko

Inxhinier Ndertimi ne Kantier

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: 0 dite te mbetura

Leon Konstruksion

Apliko

Punonjes Alumini

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: 0 dite te mbetura

ENKO Alumin

Apliko

Inxhinier Ndertimi (Pergjegjes Teknik)

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: 0 dite te mbetura

Leon Konstruksion

Apliko

Punonjes per prodhim dyer dritare alumin dhe pvc

Qyteti: Durres
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: 0 dite te mbetura

SED 21

Apliko